Het sociaal fonds kappers

Wijzigingen

Wanneer je wijzigingen aan ons door wilt geven, vind je hieronder verdere informatie.

Aanmelding nieuwe werkgever

Heb je een nieuwe salon en wil je je aanmelden bij het fonds? Dan kun je je aanmelden als nieuwe werkgever via de website Pensioenfonds Kappers.. Wij beoordelen je aanmelding en zullen de gegevens van jouw salon verwerken binnen onze administratie. Hierover ontvang je van ons een bevestiging.
Na ontvangst van de bevestiging kun je je loongegevens en het aantal medewerkers aan ons doorgeven via UPA of via het werkgeversportaal.

Hoe wilt u uw premies betalen

Via het werkgeversportaal kun je het rekeningnummer voor de betaling van sociaal fonds premies aan ons doorgeven, of de manier waarop je betaalt veranderen. Bijvoorbeeld omdat je automatisch wilt betalen.

Machtiging automatische incasso

Wil je de premie voor het O&O fonds automatisch van je rekening laten incasseren? Regel dit via het werkgeversportaal zodat je hiervoor de machtiging aan ons afgeeft om dit voor je in te richten.

Wijziging gegevens werkgever

Zijn er wijzigingen binnen jouw salon die je aan ons wilt doorgeven zoals een adres- of IBAN wijziging, regel dit via het werkgeversportaal in zodat wij de wijziging kunnen verwerken.

U stopt uw registratie als werkgever

Stopt jouw salon met de activiteiten? Bij beƫindiging van de kapsalon krijgen wij die mutatie via de Kamer van Koophandel automatisch binnen.

 

Heeft u toch een andere wijziging die u hier niet heeft gevonden, stuur uw vraag naar: werkgever@sociaalfondskappers.nl
Of per post naar: Sociaal Fonds Kappers
Postbus 8023
9702 KA Groningen