Het sociaal fonds kappers

Formulieren

Wanneer je wijzigingen aan ons door wilt geven, kan dit door middel van onderstaande formulieren.

Aanmeldingsformulier nieuwe werkgever

Heb je een nieuwe salon en wil je je aanmelden bij het fonds? Dan kun je gebruik maken van dit formulier. Wij beoordelen je aanmelding en zullen de gegevens van jouw salon verwerken binnen onze administratie. Hierover ontvang je van ons een bevestiging.
Na ontvangst van de bevestiging kun je je loongegevens en het aantal medewerkers aan ons doorgeven via UPA of via het werkgeversportaal.

Hoe wilt u uw premies betalen

Met dit formulier kun je het rekeningnummer voor de betaling van sociaal fonds premies aan ons doorgeven, of de manier waarop je betaalt veranderen. Bijvoorbeeld omdat je automatisch wilt betalen.

Machtiging automatische incasso

Wil je de premie voor het O&O fonds automatisch van je rekening laten incasseren? Vul dan dit formulier in zodat je hiervoor de machtiging aan ons afgeeft om dit voor je in te richten.

Wijziging gegevens werkgever

Zijn er wijzigingen binnen jouw salon die je aan ons wilt doorgeven zoals een adres- of IBAN wijziging, vul dan dit formulier in zodat wij de wijziging kunnen verwerken.

U stopt uw registratie als werkgever

Stopt jouw salon met de activiteiten? Dan kun je met dit formulier je inschrijving bij het O&O fonds beƫindigen. Wij vragen je om een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te sturen.

 

De formulieren kunnen volledig ingevuld en ondertekend worden verstuurd naar: sfkappers@agh.nl
Of per post naar: Sociaal Fonds Kappers
Postbus 1044
2280 CA Rijswijk ZH